Theunissen Timmerfabriek staat al decennia garant voor kwaliteit en maatwerk in houten kozijnen, deuren, trappen, houtskeletbouw en meer. De moderne fabriek in Wijchen werkt voorprofessionals en particulier in de woning-, utiliteitsbouw en industriebouw.

Theunissen Timmerfabriek is een moderne timmerfabriek met een rijk uitgerust machinepark. In onze productiehal zijn dagelijks 13 personen aan het werk. Zij werken met passie en vakmanschap, met de mooiste materialen, aan de mooiste producten.

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan de materialen waar wij mee werken en aan onze producten.
Hoogwaardige kwaliteit is onze standaard! 

SHOWROOM

In onze showroom geven we u graag een kijken in ons assortiment deuren, trappen, balustrades, houtsoorten en meer. Veel van onze producten zijn maatwerk, door u wat producten te laten zien willen u graag inspireren in vorm en materiaalkeuze.

SHOWROOM ENKEL OP AFSPRAAK GEOPEND.

Maak een afspraak
showroom-theunissen-timmerfabriek

CERTIFICERINGEN

Wij hechten grote waarden aan de juiste certificeringen. Zowel in ons personeel, ons materiaal, als in ons eindproduct.

We werken met de volgende keurmerken en certificaten:

logos-FSC-nieuw
100%hout
Garantie-timmerwerken
komo
NBVT-logo-kozijnen
stichting-keurhout
veilig-wonen
vrienden-van-hout

HISTORIE

De heer Hennie Theunissen is in 1972 gestart met Theunissen Timmerfabriek in een loods achter zijn woning te Nijmegen. In 1977 is Theunissen Timmerfabriek verhuisd naar een nieuwbouw hal aan de Onnesstraat te Wijchen. Op deze locatie hebben wij ons direct aangesloten bij KOMO certificering gevelelementen. Begin jaren tachtig was er in de bouwsector weinig werk en is Theunissen Timmerfabriek verplaatst naar een kleinere productiehal aan het industriepark te Wijchen.

In 1993 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaren; Henny Willems, Peter Theunissen en Willie Theunissen.