Theunissen Timmerfabriek produceert alle mogelijke houten binnen- en buitendeuren, garagedeuren en raamdeuren in ieder gewenst model en uitvoering.

Houten deuren op maat gemaakt zijn een sieraad voor elke gevel. Een passende deur sluit aan bij de stijl van een pand. Wij werken niet met standaard afmetingen, onze ervaren vakmensen maken met passie alles wat onze opdrachtgevers wensen. De mogelijkheden voor deuren op maat zijn vrijwel eindeloos. Wij adviseren onze klanten daarom graag bij de keuze van een juiste combinatie van houtsoort, model, glas en beslag.

Deuren op maat? Theunissen Timmerfabriek maakt het!

Een goede deur is naast mooi en goed passend ook kou-, vochtwerend en uiteraard ook veilig. Wij leveren houten deuren inclusief inbraak werend hang- en sluitwerk dat aan de hoogste eisen voldoet. Wilt u een deur op maat laten maken van een zeer hoge kwaliteit? Wij denken graag met u mee! Van luxe voordeur, binnendeur, dubbele deuren tot deuren voor tuin- en terras en garage.

Wij werken voor onze deuren hoofdzakelijk met de volgende houtsoorten: Meranti, Merbau, Iroko,  Mahonie en Eiken. Uiteraard kijken we per product naar de best bijpassende houtsoort.

Wij produceren deuren in verschillende diktes: 38, 56,  61, 67 en 90 mm. Echter kunnen wij uiteraard ook andere maten in overleg produceren!

In de buitendeuren wordt door ons een ovaal kunststof merkteken aangebracht. Dit merkteken vermeldt tevens de weerstandsklasse waaraan dit product voldoet en zijn getest op minimale en maximale afmetingen evenals de klasse I – II m.b.t. maximale vervormingen.

Afwerking deuren

De deuren kunnen worden voorzien van alle mogelijke sloten, meerpuntsluitingen, contra-espanjoletten,  motersloten,  valdorpels etc.
De deuren kunnen worden voorzien van alle denkbaar mogelijke glassoorten en uitgevoerd met deurbeslag in vele variaties en materiaalkeuze’s.

KOMO gecertificeerd

We besteden veel aandacht aan het inkopen van hoogwaardig en duurzaam (geproduceerd) hout. Wij vervaardigen de binnen – en buitendeuren.  welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het KOMO-attest met productcertificaat 32879/03 op basis van de BRL 0803 Houten buitendeuren is in ons bezit. Dit houdt in dat onze producten voldoen aan de hoge technische specificaties.

100% hout – Hét kenmerk van perfect houtwerk

Daarnaast zijn wij aangesloten bij 100% hout (voorheen S.G.T. Stichting garantie voor timmerwerk). 100% hout biedt u in principe 10 jaar lang zekerheid bij gegronde schadeclaims.

Zo zorgen wij voor en hoge kwaliteit en een lange levensduur.

komo
NBVT-logo-kozijnen
100%hout

Goed hout

Wij adviseren u graag over de geschikte houtsoorten. We werken met duurzaam en gecertificeerd hout.

ral-kleuren

RAL-kleuren

We kunnen uw deuren direct in de gewenste RAL-kleur leveren.

Hang- sluitwerk

Wij maken altijd gebruik van kwaliteits hang- en sluitwerk. Voorzien van het Politiekeurmerk Veilig wonen.

deur-met-glas

Beglazing

Deuren kunnen, indien gewenst, compleet met beglazing opgeleverd worden.

Toelichting diverse deuren

Binnen- en buitendeuren

Theunissen Timmerfabriek produceert alle mogelijke binnen- en buitendeuren in ieder gewenst model en uitvoering. Wij werken voor onze deuren hoofdzakelijk met de volgende houtsoorten: Meranti, Merbau, Iroko,  Mahonie en Eiken. Uiteraard kijken we per product naar de beste houtsoort.

Wij produceren deuren in verschillende diktes: 38, 56,  61, 67 en 90 mm.

In de buitendeuren wordt door ons een ovaal kunststof merkteken aangebracht.
Dit merkteken vermeldt tevens de weerstandsklasse waaraan dit product voldoet en zijn getest op minimale en maximale afmetingen evenals de klasse I – II m.b.t. maximale vervormingen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Voordeur

Naast binnen- en buitendeuren produceert Theunissen Timmerfabriek alle mogelijke voordeuren in ieder gewenst model en uitvoering.
Wij produceren deuren op basis van bestaande modellen of een (samen met u) ontworpen deur. Een enkele voordeur, dubbele deuren, met of zonder glas; alles kan!

Wij produceren onze deuren in verschillende diktes: 38, 56, 61, 67, 90 mm.

De deuren kunnen worden voorzien van alle mogelijke sloten en meerpuntsluitingen. Allen voorzien van het veilig wonen keurmerk.

Bekijk meer foto’s van door ons gemaakte voordeuren.

Neem contact op voor meer informatie

GAragedeuren

Naast voordeuren, binnen- en buitendeuren produceert Theunissen Timmerfabriek alle mogelijke garagedeuren in ieder gewenste uitvoering en model.

Wij produceren diverse collectiemodellen in diverse maten. Uiteraard kunnen wij ook, samen met u, uw garagedeur ontwerpen totaal passend bij uw woning.

Neem contact op voor meer informatie

Raamdeuren/ ramen

Theunissen Timmerfabriek vervaardigd raamdeuren. Raamdeuren zijn de zogenaamde “Franse balkondeuren” welke naar binnendraaiend geopend kunnen worden. De deur heeft de uitstraling van een raam echter de hoogte van deuren.

Veelal wordt aan buitenzijde een hekwerk geplaatst om vallen te voorkomen. Alle denkbare mogelijkheden en uitvoeringen zijn mogelijk evenals de houtsoort keuze.

Ramen

Theunissen Timmerfabriek fabriceert alle soorten ramen met verschillende openingsmogelijkheden. Denk hierbij aan standaard ramen, draaikiepramen of tuimelramen. De keuzes zijn afhankelijk van de toepassing, functionaliteit, bereikbaarheid en dergelijke.
 
Deze uitvoeringen hebben een verscheidenheid aan mogelijkheden m.b.t. hang- en sluitwerk. Voor elke uitvoering werken bij met gespecialiseerde leveranciers. Zoals omschreven bij de kozijnen zijn de houtsoortkeuzes en houtzwaartes legio. Wij maken graag alles in overleg met u!

Enkele voorbeelden raamtypes:

  • Binnen- en buitendraaiende ramen / of stellen
  • Uitzetramen en valramen
  • Uitzetzakramen
  • Tuimelramen
  • Schuiframen
  • Taatsramen
  • Top- of Side swing ramen
Neem contact op voor meer informatie

Een passende offerte voor uw deuren?

Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!